GameVideo4u.com

Gamevideo4U aflevering 1

Gamevideo4u aflevering 1

In de deze gamevideo4u aflevering hebben we het over de volgende 4 spellen:

Jim Loves Mary
Jim en Mary zijn de Romeo en Julia van deze tijden. Ze zijn verliefd op elkaar, maar Mary’s familieleden zijn het er niet mee eens. Jim smeedt een slim plannetje en stuurt Mary een briefje per postduif. De twee geliefden spreken af om elkaar de volgende dag te ontmoeten. Ga jij ze hierbij helpen? Jim kan hoger springen, maar Mary kan juist onder lage obstakels door kruipen. In ieder level moeten Jim en Mary elkaar ontmoeten en zo veel mogelijk hartjes pakken. De boze familieleden staan op de wacht, dus moet je ervoor zorgen dat Jim niet in de handen valt van zijn schoonmoeder, zwager of schoonvader. Succes!

Resort Empire
Bouw je eigen vakantieparadijs en maak er een waar vakantie-imperium van! Bouw hotelkamers om geld te verdienen, leg gazons aan waarop je palmbomen kunt planten, leg trottoirs aan waarover je gasten kunnen lopen… kortom, maak er iets moois van vol voorzieningen die het verblijf van de vakantiegangers zo aangenaam mogelijk maken. Hoe meer zij het naar hun zin hebben, hoe meer geld je verdient waarmee je je vakantieparadijs weer kunt uitbreiden!

Rocket Launchers
Schiet raketten af op schapen en probeer ze in zo min mogelijk pogingen te raken. Je kunt je raket in de lucht van richting laten veranderen door het draaiende wieltje ernaartoe te verplaatsen en dan te klikken. Succes!

Exploders
Exploders is een spannende multiplayer game die je blijft uitdagen. Verdien zo veel mogelijk punten door je tegenstander(s) uit te schakelen met één van de vele bommen of met een onzichtbare mijn. Pak zo veel mogelijk powerups op en zorg dat je zo lang mogelijk in leven blijft!
Het speelveld is gevuld met harde en zachte blokken. Onder de zachte blokken kunnen powerups (positieve items) of power downs (negatieve items) liggen: deze worden zichtbaar wanneer er een bom in de buurt ontploft, die de zachte blokken wegblaast. Positieve items hebben een groene achtergrondkleur, negatieve items zijn lila. Er zijn de volgende powerups in het spel: Fire Up, Speed Up, Bomb Up, Full Fire, Powerbom, Bomb Kick, Spijkerbom, Stuiterbom, Gevaarlijke bom en de Mijn. In het spel zelf kun je nalezen wat elke powerup doet. De schedel is het gevaarlijkste negatieve item. Het heeft een willekeurig negatief effect. Dit effect kan direct zijn, bijvoorbeeld bij diarree: hierbij laat je al je bommen in één keer vallen, maar het kan ook 10 seconden lang duren, bijvoorbeeld bij Speed Down (vertraging).
Na ieder spel worden je skillpoints aangepast. Deze hangen af van de plaats waarop je bent geëindigd in het spel. Hoe meer skillpoints je hebt, hoe hoger je in de ranglijst komt te staan. Het koppelsysteem koppelt altijd spelers aan elkaar die een concurrerend aantal skillpoints hebben. Zo blijft het voor iedereen, of je nu veel of weinig skillpoints hebt, leuk en uitdagend!

Summary
Gamevideo4U Aflevering 1
Title
Gamevideo4U Aflevering 1
Description

Jim en Mary zijn de Romeo en Julia van deze tijden. Ze zijn verliefd op elkaar, maar Mary's familieleden zijn het er niet mee eens. Jim smeedt een slim plannetje en stuurt Mary een briefje per postduif. De twee geliefden spreken af om elkaar de volgende dag te ontmoeten. Bouw je eigen vakantieparadijs en maak er een waar vakantie-imperium van! Bouw hotelkamers om geld te verdienen, leg gazons aan waarop je palmbomen kunt planten, leg trottoirs aan waarover je gasten kunnen lopen. Schiet raketten af op schapen en probeer ze in zo min mogelijk pogingen te raken. Je kunt je raket in de lucht van richting laten veranderen door het draaiende wieltje ernaartoe te verplaatsen en dan te klikken. Succes! Exploders is een spannende multiplayer game die je blijft uitdagen. Verdien zo veel mogelijk punten door je tegenstander(s) uit te schakelen met één van de vele bommen of met een onzichtbare mijn. Pak zo veel mogelijk powerups op en zorg dat je zo lang mogelijk in leven blijft!

Updated by: on .